1 yıl önce Türkoğlu

Yaptığı yatırımlar ile şehirde önemli bir istihdam sağlayan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Türkoğlu'na okul ve cami yatırımı gerçekleştirdi.

1 yıl önce Türkoğlu

Afetzede vatandaşlar için ‘Hak Sahipliği’ başvuruları ile ilgili Türkoğlu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, başvuruların 28 Temmuz’da tamamlanacak olup vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için başvurularını yapmaları gerektiği ifade edildi.

1 yıl önce Türkoğlu

15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik günü dolayısıyla Türkoğlu’nda anma programını gerçekleştirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, depremlerin ardından kiralık ve satılık konut sayısında azalma yaşandı. En düşük kira bedeli 6 bin TL olan ilçede vatandaşın kiralık eve talebi var fakat konut sayısı yetersiz kalıyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Tiyekli, depremlerden sonra büyük yıkımların olduğu Kahramanmaraş’ta görev yapan sağlık çalışanlarının istek ve taleplerini dile getirdi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İstiklal Üniversitesi heyeti ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkoğlu ilçesinin de yararlanacağı projelerden biri olan ve 3,4 milyarlık liralık Kısık Barajı’nın ihalesinin yapıldığını açıkladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Aksaray Belediyesi ve Güney Kore Hope Bridge Derneği iş birliğiyle oluşturulan geçici konaklama merkezinin açılış programına katılan Başkan Güngör, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz konteyner kent için Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve ekibine, Güney Kore hükümetine ve Hope Bridge Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta deprem sonrası inşaatları duran hasarsız ve az hasarlı binalara yönelik gelişmelerle ilgili Belediye Başkanlarının katılımıyla basın açıklaması yapıldı. Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen basın açıklamasına Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta yer aldı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) yönetim kurulu Temmuz ayı toplantısını Afşin ve Elbistan İlçelerinde gerçekleştirdi.