1 yıl önce Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlı yurttaşların içme suyu problemini Meclis’te dile getirdi.

1 yıl önce Gündem

Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, deprem bölgelerinde özellikli binalara ihtiyaç olduğunu söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, vergilere yapılan son zamlara tepki göstererek özellikle deprem bölgesindeki Kahramanmaraş Milletvekillerini göreve davet etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın özellikle sanayi hacminin güçlenmesini sağlayacak olan ve gerek yatırım gerekse de istihdam çıtasını yukarılara çıkarması bakımından oldukça önem taşıyan Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için şantiye kurulum çalışmaları başladı.

1 yıl önce Türkoğlu

Depremzedeler için kredi ve hibe desteği içeren “Yerinde Dönüşüm” projesi kapsamında Kahramanmaraş’ın 6 ilçesine “Yapım ve Dönüşüm Ofisleri” kurulacak. Türkoğlu’na da kurulacak olan ofislerde hibe ve kredi başvuruları 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Bir dizi inceleme gerçekleştirmek üzere Kahramanmaraş’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan; “İnşallah Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 şehrimizi eskisinden de daha iyi şartlara kavuşturana kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Yaralarımızı hızla sarıp, yeni yatırımlarla Kahramanmaraş’ımızı üretimin merkezi haline getireceğiz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’nın açılış programı gerçekleştirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, pazar yerlerinin açılmasının ardından şehir merkezinde kurulan geçici tezgâhları kaldırmaya başladı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Milletvekillerini ziyaret etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski Genel Başkan Yardımcısı ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, hayvancılık yapan vatandaşları desteklemek gerektiğini belirterek, bunun hem bireysel anlamda hem de ülke ekonomisi için bu zorunluluk olduğunu söyledi.