1 yıl önce Türkoğlu

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen yerlerden biri olan Türkoğlu’nda bina yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogramda ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Başkan Güngör, “Başarıların daim olsun pehlivan” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine atanan 28 öğretmen, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

6 Şubat depremleri sonrası ekiplerce yapılan hasar tespit çalışmaları neticesinde orta hasarlı binaların yapım ve onarım süreci belirsizliğini sürdürüyor. Türkoğlu’nda bin 467 orta hasarlı bina bulunuyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Hasar olarak bakıldığı zaman 680 bin civarında bağımsız birim yeniden inşa edilecek. 170 bin civarında da ahır, depo, tek katlı dükkân gibi iş yerlerimiz yapılacak” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde 12 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilecek olan EXPO 2023’ün uluslararası katılımcı ülkelerinden Kahramanmaraş’a ziyaretler devam ediyor. Son olarak Katar’dan kente gelen yetkililer, EXPO 2023 hakkında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten bilgi aldı, bahçe kuracakları alanda incelemelerde bulundu.

1 yıl önce Kahramanmaraş

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve deprem bölgesindeki il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması noktasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayretin Güngör, “Tespitlerimiz kapsamında şehir genelinde de 200 kilometrelik ilave asfalt programımız olacak. Bu yılki tamamladığımız ve planladığımız asfalt yatırımımız 750 Milyon TL’nin üzerinde” dedi

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Öncelikli amacımız çadırda kalan vatandaşlarımızı konteynerlere taşımak, nihayetinde kalıcı konutlarımızın inşasını da bir an önce tamamlamak” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi tarafından bakıma ihtiyacı olan, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak başlatılan ‘ALO EVDE BAKIM Hizmeti’ her mahallede hizmet vermeye devam ediyor.