1 yıl önce Kahramanmaraş

Hem deprem sonrası kent genelinde yer alan otellerin ağır hasarlı veya yıkık olması hem de hava ulaşım hizmetlerinin yeterli olmaması nedeniyle, EXPO 2023 için kente gelecek olan ziyaretçilerin şehre en yakın il olan Gaziantep’i tercih etmesi bekleniyor. Böylelikle EXPO 2023’ten en çok Gaziantepli yararlanacak.

1 yıl önce Türkoğlu

Hem deprem öncesi hem de deprem sonrası sahadaki çalışmalarını büyük bir özeriyle sürdüren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’taki en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Programı kapsamında gittiği başkentte Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, “Sayın Bakanımızla şehrimizde hayata geçirilecek yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde bulunan Mahir Ünal ve İstiklal Caddesi’nde asfalt serim çalışmaları başladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

27. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş’taki depremzedelerin yetkililerden ne istediğini sosyal medya hesabından paylaştı.

1 yıl önce Türkiye

Deprem bölgesindeki yerel yöneticilere uyarılarda bulunan Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, şehirlerin yeniden inşa ve ihya sürecinde yapılması gerekenleri sosyal medya hesabından paylaştı.

1 yıl önce Türkoğlu

Depremden en fazla etkilenen ilçeler arasında yer alan Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 3 köyde 92 köy evi inşa ettiklerini aktaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kısa süre içerisinde köy evlerini teslim edeceklerini söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

KSÜ ve Kahramanmaraş Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası iş birliğiyle Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan başvuruyla, Maraş Ekşili Çorba’nın coğrafi işaret tescili alındı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak depremin ilk anından itibaren şehrimizin ve iş dünyamızın sorunlarıyla ilgili çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ankara’da düzenlenen Deprem Bölgesi Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı.