1 yıl önce Türkoğlu

Asrın felaketinin yaşandığı Türkoğlu’nda ilk günden beri depremzedelerin yaralarının sarılması için her an sahada ve vatandaşlarla birlikte olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, afetzede çocuklara bisiklet hediye etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta oluşturulan geçici iş yerlerinin tahsisi için gerçekleştirilen kura çekiminde konuşan Başkan Güngör, “Şehir merkezimizde 2 bin 275, ilçelerimizde de bin 619 olmak üzere şehir genelinde toplamda 3 bin 894 çarşı planlandı. Merkezde bunların bin 854’ü, ilçelerimizde bin 369’u tamamlandı. Bugün de 83 iş yerimizin kura çekimini gerçekleştiriyoruz. İş yerlerimizde hak sahibi olan esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Kale, Kapalı Çarşı, Azerbaycan Bulvarı, Trabzon Caddesi ve civarını kapsayan kentsel tasarım çalışması yapılıyor. Yeni iş alanları, ofisleri, sosyal donatıları ve kültürel alanlarıyla tarihi dokumuza uygun bir şekilde şehrimiz inşallah yeniden inşa edilecek” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Dostluk Platformu, Türk Parlementerler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil’i ziyaret etti.

1 yıl önce Türkoğlu

AK Parti Kahramanmaraş 2. sıra Milletvekili adayı Ömer Oruç Bilal Debgici, seçim çalışmaları kapsamında Türkoğlu İlçesi’ni ziyaret etti.

1 yıl önce Türkiye

Basın İlan Kurumu, Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nin hazırladığı 2022 Medya Raporu'nda kuruma karşı yöneltilen haksız isnatlara karşı kamuoyu açıklamasında bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Türkoğlu’nda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Başkan Güngör, “Hamdolsun ilçemizin yeniden ayağa kaldırılması noktasında her alanda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Nurhak’ın Kullar ve Barış mahallelerinde kurulan geçici barınma merkezlerinde alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 2. sıra Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden 79 gün geçtiğini belirterek normalleşme sürecinin çok yavaş ilerlediğini söyledi. Kahramanmaraş esnafının depremden çok büyük yara aldığını ifade eden Karatutlu, esnafın konteyner çarşılarda kaderine terk edildiğini dile getirdi.

1 yıl önce Gündem

DEKA Müzik yapımcılığında, Latif Doğan ve Nigar Ekinci’nin yeni eseri “Ayrılık Kolay Mı Senin Yanında” isimli çalışma müzikseverlerin beğenisine sunuldu.