1 yıl önce Türkoğlu

ürkoğlu ilçesi Özbek Mahallesi’nde inşasında sona gelinen köy evlerinde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Türkoğlu Özbek Mahallesi’nde inşası devam eden ve bayramın ikinci günü hak sahiplerine teslim edilecek köy evlerinde son hazırlıklar yapılıyor. Hayırlı olsun” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 2. sıra Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve sadece şehrimizde 12 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde ihmali bulunanlardan hesap soracaklarını söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu ilçesi Özbek Mahallesi’nde inşasında sona gelinen köy evlerinde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Türkoğlu Özbek Mahallesi’nde inşası devam eden ve bayramın ikinci günü hak sahiplerine teslim edilecek köy evlerinde son hazırlıklar yapılıyor. Hayırlı olsun” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ağırlayan Başkan Güngör, “İlk günden bu yana tüm imkân ve kabiliyetiyle yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün misafirimiz oldu. Nazik ziyaretleri ve destekleri için Sayın Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş’ı her açıdan ayağa kaldırma adına yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizdi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi’nin (TUSAŞ) Kahramanmaraş’ta yatırım yapacağı müjdesini verdi. İlk etapta 1 milyar TL’lik bir yatırım olacağını kaydeden Demir, 250 kişilikte istihdam imkânı sunacaklarını belirtti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Adaylık başvurusunu yapan Bağımsız Milletvekili adayı Mehmet Sabancı, “Bu şehri sıradan insanlar yönetirse, bu şehirde sıradan milletvekilleri olursa biz bu zor günleri aşamayız. 8 tane kartal gibi şehir evladı çıkmalı ve bu şehre hizmeti sadece Allah rızası için sadece bu şehrin ayağa kalkması için hizmet etmeli. Bu sebeple yüce Allah nasip ederse biz bu niyetlerle bir el uzatıyoruz ”dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. Ahmet Çabukel, 6 Şubat depremleriyle enkaza dönen Kahramanmaraş’ta yapılacak toplu konutların, şehrin bütünlüğünü bozmadan yapılması gerektiğini belirterek Kahramanmaraş’ı yıkıldığı yerden yeniden inşa etme önerisinde bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Ulaşım, işgücü, sanayi parseli, lojistik, yerel yönetimin uyumlu ve başarılı çalışmaları nedeniyle son yıllarda yatırımcıların gözdesi olan Türkoğlu İlçesi’nde deprem fabrikaları da vurdu.