1 yıl önce Türkoğlu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile birlikte Kılavuzlu Geçici Barınma Merkezi’nde çocuklar için oluşturulan eğitim çadırlarını ziyaret eden Başkan Güngör, “Geleceğe ışık tutan evlatlarımız, zor zamanların üstesinden gelebilmemiz için en önemli güç kaynağımız. Yavrularımızın eğitimlerinin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 7 Bin 250 kalıcı konut inşa edilecek. Konutlar için yer tespitleri yapılarak çalışmalar başladı.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ta yaşanan şiddetli depremlerin ardından Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Devlet Hastanesinde de ağır hasar oluştu. Oluşan hasar sonrası Türkoğlu Devlet Hastanesi bahçesinde sağlık hizmeti veren Sahra Hastanesi İlçe Sağlık Müdürlüğü binasına taşındı.

1 yıl önce Türkoğlu

Depremin etkilendiği yerlerden biri olan Türkoğlu İlçesi’nde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde doğup büyüyen Prof. Dr. Ejder Okumuş, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

1 yıl önce Türkoğlu

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, afetten zarar gören Seyyid Battal Gazi İlkokulu ve Gaziosmanpaşa Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçesinde bulunan Nazar Tekstil, deprem nedeniyle evi yıkık ve ağır hasar gören personellerine Prefabrik konut yapmak için kolları sıvadı.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde depremzedelerin geçici barınma ihtiyacını karşılamak için konteyner kent ve konteyner çarşı çalışmaları sürüyor.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesinde depremde hasar gören OSB'lerdeki fabrikalarda incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Depremin büyük hasar oluşturduğu ilçelerin tamamını Cazibe Merkezleri Programı'na aldık” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte Türkoğlu ilçesinde depremde zarar gören fabrikaları yerinde inceledi.