1 yıl önce Türkoğlu

Depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş’tan ayrılmayan ve çalışmaları yakından takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkoğlu İlçesi’ni ziyaret etti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Rehber öğretmenlerin atanmaya, başta deprem bölgesindekiler olmak üzere milyonlarca öğrencinin ise rehber öğretmenlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu ilçesi Egemenlik Mahallesi’ne inşa edilen Kocaeli Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Güngör, “Çarşımızda asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bugün çalışmalarımızı tamamlayarak çarşımızı hizmete hazır hale getireceğiz” dedi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Karacasu Geçici Konaklama Merkezi’nde toplamda 396 prefabrik evin kurulumunda sona gelindi.

1 yıl önce Gündem

Depreme karşı örnek teşkil eden uygulamaları ile bilinen Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) heyeti, Elbistan’da yüzyılın felaketi sonrasında neler yapılabileceğine ilişkin inceleme ve toplantı gerçekleştirdi.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, geçici barınma merkezlerinde çocuklara yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Barınma merkezlerine kurulan şişme oyun alanlarında eğlencenin tadını çıkaran minikler, sahnelenen geleneksel Karagöz Hacivat gösterisini de büyük bir ilgiyle takip ediyor.

1 yıl önce Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, “Deprem bölgesindeki illerde Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da özel şirketlerin konut yapması, onarması teşvik edilmeli, desteklenmelidir” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesine inşa edilen "köy evleri" projesi yapımı start aldı. Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ile birlikte Özbek mahallesinde temeli atılan deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçesinde deprem nedeniyle iş yerleri yıkılan veya ağır hasar gören esnaf için oluşturulan prefabrik esnaf çarşılarında son aşamaya gelindi.

1 yıl önce Türkoğlu

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlere ilişkin kente bulunan meslek odaları ortak bir rapor yayımladı.