1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine yeni gelen Başkan Hüseyin Vahit Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerindeki kırsal mahallelerinde karla mücadele kapsamında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gece boyunca sürdürüyor.

1 yıl önce Türkoğlu

2020 yılında yapılan düzenleme ile bambaşka bir çehreye kavuşan İmalı Deresi, yeni haliyle göz kamaştırıyor. Kış aylarında yağıştan dolayı taşan ve bir hayli çirkin görüntüye sahip olan İmalı Deresi’nde eski halinden eser kalmadı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programında kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu ilçesindeki Şekeroba ve Beyoğlu mahallelerine doğalgaz gelmesi noktasında önümüzdeki günlerde Armadaş’ın çalışmaları başlayacak.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Anadolu Ajansı’nın her yıl düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

1 yıl önce Gündem

Basın İlan Kurumu (BİK) Prodüktör seçimi yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Teşkilat Başkanı Sefa Özdemir, Basın İlan Kurumu Prodüktörlüğü seçimlerini açık farkla kazandı.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi 2023 yılı Meclis toplantısı Başkan Osman Okumuş Başkanlığında yapılarak ilçe için birçok konu karara bağlandı.

1 yıl önce Türkoğlu