1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Regaip Kandili sebebiyle ilçedeki camileri gül kokusu ile donattı.

1 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi ortaklığında düzenlenen İstişare Toplantısı’nda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesinin geliştiğine vurgu yaptı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bir dizi ziyaretler için Elbistan ve Ekinözü ilçelerine gitti.

1 yıl önce Kahramanmaraş

Memleketi Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, şehrin gelişmesi açısından ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Ben bu şehrin sanayileşmesi, gelişmesi ve güçlenmesi için her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

SMA Hastası Yusuf Baran’ın ailesi, başlatılan kampanyaya 1 milyon liralık destek sağlayan Mehmet Hanefi Öksüz’e teşekkür etti.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu Üyeleri yeni yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısı düzenledi.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu kitap kampanyasına 6000 adet kitap bağışında bulundu.

1 yıl önce Türkoğlu

Helete Demirspor kulüp Başkanı Mehmet Yasin Aktaş, antrenör Nurullah Öksüzce ve Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Çomruk Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ettiler.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

1 yıl önce Türkoğlu

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısı Türkoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.