1 yıl önce Türkoğlu

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle İlçedeki tüm muhtarlarla bir araya gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “muhtarlar bizim en yakın mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

1 yıl önce Türkoğlu

Kentteki ilçeler arasında eğitimde öncü ilçelerden birisi olan Türkoğlu Belediyesi eğitim hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçesinin reklam konusunda en iyisi olan Atlas Medya, reklam konusunda ilçede vatandaşlara 13 yıldır en iyi şekilde hizmet veriyor.

1 yıl önce Gündem

AGF Yönetimi, 24-28 Ekim tarihleri arasında icra edilecek ‘Batı Antalya” buluşmasının ikinci durağı Kaş ilçesi oldu.

1 yıl önce Türkoğlu

“Her Mahallemize bir sosyal tesis” mottosuyla ilçede her mahalleye bir tesis kazandırmayı amaçlayan Türkoğlu Belediyesi Hacıbebek Mahallesi Sosyal Tesisinin temelini attı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesinin düzenlediği gezi turu kapsamında ilçedeki Şehit aileleri ve Gaziler Çanakkale’nin ardından Söğüt, Bursa ve Konya şehirlerini görme imkânı yakaladı.

1 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi tarafından yapımı devam eden Adliye Lojmanlarındaki çalışmalarda sona gelindi.

1 yıl önce Türkoğlu

Metropol ilçe olma yolunda hızla ilerleye Türkoğlu İlçesi birbirinden güzel hizmetleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Millet Meydanı 2. etap çalışmalarını yerinde inceleyen ve bilgiler alan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Personellerimizle birlikte son aşamaya getirdiğimiz millet meydanında peyzaj işlerini yapıyoruz” dedi.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğüne atan Prof. Dr. Alptekin Yasım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.