2 yıl önce Türkoğlu

Sosyal Belediyeciliğin önemli temsilcilerinden biri olan Türkoğlu Belediyesi, ilçesindeki kadınlara yönelik İstanbul gezisi düzenlendi. “Kahramanlar Diyarından Payitaht'a” sloganıyla yapılan gazi programı kapsamında kadınlar İstanbul'un tarihi ve turistik mekânlarını gezme imkanı buldu.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ile birlikte ilçedeki çiftçilerle bir araya gelerek yürütülen tarımsal faaliyetler hakkında istişarede bulundu.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Abdulhamid Han Kültür Merkezi inşaatı hızla devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Geçtiğimiz aylarda üretmiş oldukları ekşili tarhana ile adını duyuran Mutlu Besin Kooperatifi Başkanı Cennet Polat, yeni ürünleri ile kurmuş oldukları kooperatifin adını ilklerin arasına yazdırmak istediklerini belirtti.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Çilek Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Kaplan’ı çilek tarlasında ziyaret etti.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, hafta sonu yapılan Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nın seçimlerine katıldı.

2 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

2 yıl önce Gündem

İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği (İZMİR MARAŞDER) tarafından organize edilen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’nde Kahramanmaraş’ın metropol ilçeleri arasında yer alan Türkoğlu Belediyesi’nin standı vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

2 yıl önce Türkoğlu

“2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Türkoğlu’na ziyarette bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla her mahalleye bir sosyal tesis yapan Türkoğlu Belediyesi, Hacıbebek Mahallesine de sosyal tesis yapım çalışmalarına başladı.