2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçesindeki Domuzte Höyüğünde yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkan bulgular Anadolu’nun binlerce yıllık tarihine ışık tutmaya devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkoğlu’na gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi tarafından farklı kuşakları bir araya getirme amacıyla yaptığı ve tüm yaz boyunca deva meden Yaz Etkinlikleri Açık Hava Sinema Programı kapanış programı ile son buldu.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Prestij Cadde Projesi’nde çalışmalar başladı. İlçe merkezinde yer alan Mahir Ünal Caddesi’nin alt ve üstyapısı tamamen yenilenecek.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu, Beyaz Tv’de yayınlanan ve Hilal Yaşar’ın sunduğu Marka Şehirler programında ele alındı.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu’nda Gaziler Günü dolayısıyla, Binicilik ve Okçuluk Eğitim Tesisi’nde düzenlenen gaziler ve şehit ailelerine özel program düzenlendi.

2 yıl önce Türkoğlu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

Kentte sayılı at çiftliklerinden birisi olan Türkoğlu At Çiftliği, hem Kahramanmaraş halkının hem de Türkoğlu halkının gözdesi oldu.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın dondurma markası Alpedo, kenti bu sezon TVF 2. Lig’de temsil edecek olan Kahramanmaraş GSK Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru ‘Alpedo’ oldu.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Hayırsever Suriyeli İş İnsanı Abdulrahman Haliloğlu, Türkoğlu İlçesine 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi yaptıracak.