2 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ta oto lastik sektöründe yeni firma olan LastikVs’nin açılışına katıldı.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Okumuş, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) dereceye girerek Tıp Fakültesini kazanan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Balık Festivali’nin lansmanı yapıldı. Balık Festivali tertip komitesinin basın ayağında yer alan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ta lansmanda hazır bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

Kayseri Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Topal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi tarafından yapılan Yaz Etkinlikleri çeşitli sinema filmleri gösterimi ile devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonu Milli Sporcusu Sevilay Öztürk, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu’na yapılacak olan trafo merkezi için yer tespiti ve yapımı için istişarelerde bulunmak için toplanıldı.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, yaşam mücadelesini kaybeden iş insanı Ali Cilve’nin cenaze törenine katıldı.

2 yıl önce Türkoğlu

Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkoğlu Esnaf Sanatkârlar Odası’nın Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Orhan Çomruk, Türkiye’nin en genç oda başkanı olarak ilçeye hizmet ediyor.

2 yıl önce Kahramanmaraş

İnşası devam eden ulaşım projelerini kentteki basın mensuplarıyla birlikte yerinde inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin ihtiyaçlarını en az 50 yıllık bir bakış açısıyla planlamaya çalışıyoruz. Her geçen gün daha fazla iş yapmaya, rasyonel işler yapmaya, şehrin her geçen gün marka değerini artırmaya gayret ediyoruz” dedi.