2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu İlçesi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediyesi tarafından yapılan projeleri yerinde inceledi ve ilçede bulunan mahallelere ziyarette bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Milyon TL’lik yatırımla Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’nde yapımına başlanan köprüde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında bölgeye 100 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde ve 7 ayaklı modern bir köprü inşa ediliyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Ülkü Ocakları, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu’nun en nezih mekanı olarak bilinen Köşem Pastanesi geniş ürün yelpazesi, güzel hizmeti ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışmasıyla yoluna dolu dizgin devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül’ü makamında ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Mahalle Muhtarları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

2 yıl önce Türkoğlu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Türkoğlu Millet Meydanı 2. etabında devam eden çalışmaları ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

İlçe Belediyeciliği anlamında bölgedeki tüm belediyelere örnek olan Türkoğlu Belediyesi daha güzel ve daha yaşanılır bir ilçe için çalışmalarına son gaz devam ediyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Kahramanmaraş’ın güzide ilçelerinde Türkoğlu Belediyesi, sosyal alandaki hizmetlerini vatandaşlarla buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

2 yıl önce Gündem

Geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit Harekâtında Şehit olan Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe için taziye mesajı yayımlandı.