2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, Türkoğlu Merkezindeki Millet Meydanın 2. Etap çalışmaları sürdürüyor.

2 yıl önce Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Ömer Bozdoğan’ın oğlu Efe Can için taziye ziyaretinde bulundu.

2 yıl önce Türkoğlu

Dev eserlerine bir yenisini daha eklemek üzere Türkoğlu Belediyesi, Abdülhamid Han Kültür Merkezi için gün sayıyor.

2 yıl önce Gündem

Elbistan’da Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali’nde konser vermek için gelen ABD’li şarkıcı Della Miles, dünyanın en büyük lavanta vadisinde Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'le beraber lavanta hasadı yaptı.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Karadeniz, Türkoğlu’nun yıllardır beklediği Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesinin yapıldığını duyurdu.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi tarafından Çakallıçullu Mahallesi’nde yapılan taziye evinin çalışmaları hızla devam ediyor.

2 yıl önce Gündem

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyen Sağlık-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 yıl önce Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Türkoğlu Lojistik Merkezi’ni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirdi. Aycan, Türkoğlu Lojistik Merkezi’nin kullanımıyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğu’nun yanıtlaması için için soru önergesi verdi.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuyumcular Mahallesi’nde darlığı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden olan köprüyü yeniliyor. 12 metre genişliğinde ve 100 metre uzunluğunda yeni köprü en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacak.

2 yıl önce Kahramanmaraş

Anadolu Gazete Sahipleri Platformu, yerel basının sorunlarını içeren bir bildiri yayınladı. Yayınlanan bildiride ülke genelindeki enflasyonun yerel basını adeta ezdiği belirtilirken, Mart ayında yapılan resmi ilan fiyat tarifesinin 4 ayda buharlaştığı kaydedildi.