Türkoğlu

Kilit parke yama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Türkoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde yürüttükleri kilit parke yama çalışmalarına hız kesmeden devam ederken son olarak Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgesinde çalışma gerçekleştirdi.

İlçeyi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için gece gündüz yoğun mesai harcayan Türkoğlu Belediyesi,  mahallelerdeki bozulmuş ve tahrip olmuş kilit parke yollarını onararak, hem araç hem de yaya trafiğini daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor. Çalışmalar kapsamında eskiyen parkeler sökülerek yenileri ile değiştiriliyor ve gerekli düzeltmeler yapılarak yollar kullanıma hazır hale getiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan kilit parke yol çalışmaları kapsamında İstasyon Mahallesi’nde bulunan Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgesinde yol yenileme çalışması yapıldı.

HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIDIR

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca yaptığı açıklamada, “İlçemizin her noktasında daha modern ve kullanışlı yollar yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın memnuniyeti bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan her bölgede çalışmalarını titizlikle sürdürecek” dedi.