Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca Haberleri

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca haberleri ve güncel Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca gelişmeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ile ilgili tüm video, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca fotoğrafları ve Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Genç Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) tarafından düzenlenen “3.KASİAD Ödülleri” etkinliğine katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçenin bereketli topraklarında yetişen ve ‘Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda tanıtımı yapılan ürünlerin üreticileri olan çiftçileri...

Kahramanmaraş’ın verimli tarım bölgelerinden Türkoğlu, çilek üretiminde Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Eğitim

Türkoğlu’nda ilkokula yeni başlayan 2 bin öğrenciye "İlk Çantam" projesi kapsamında, kırtasiye setleri ve çantalar hediye edildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca yaptığı sosyal medya paylaşımında Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nın açılışında Türkoğlu Belediyesi’nin de standıyla fuarda yer...

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçedeki yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği kilit parke ve sosyal alan düzenleme çalışmalarıyla yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Türkoğlu

Ak Parti MKYK üyesi Mahir Ünal'ın destekleriyle Elbistan’da düzenlenen toplu sünnet töreninde Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’da yer aldı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Belediyesi koordinesinde, ilçenin ana arterlerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve eşi, Anneler Günü'nde Şehit annelerini ziyaret ederek onları onurlandırdı.