Başkan Karaca Haberleri

Başkan Karaca haberleri ve güncel Başkan Karaca gelişmeleri, Başkan Karaca ile ilgili tüm video, Başkan Karaca fotoğrafları ve Başkan Karaca haberleri Türkoğlu Haber sitemizde


Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılarak ilçedeki önemli sorunları gündeme...

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca esnafları ziyaret ederek onların taleplerini ve ilçede yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Yaz Kur’an Kursu eğitimi gören öğrencileri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti ve hediyeler dağıttı.

Türkoğlu

Ak Parti MKYK üyesi Mahir Ünal'ın destekleriyle Elbistan’da düzenlenen toplu sünnet töreninde Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’da yer aldı.

Türkoğlu

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan ve beraberindeki heyet, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkoğlu

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Belediyesi koordinesinde, ilçenin ana arterlerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.