Türkoğlu’nun bütün sorunlarına hakim olan ve göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki eksiklikleri belirleyerek çözüm için kolları sıvayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, belediye hizmet binası, kent meydanı, Lojistik Merkez, Kapalı Cezaevi, eğitim binaları ve sosyal tesislerin yanı sıra sayılamayacak birçok projeyle Türkoğlu’nu Kahramanmaraş’ın 3. metropol ilçesi yapmak hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Okumuş, insan odaklı ve bulunduğu bölgeye can suyu olan projelerle ilçesinin her noktasını yatırımla zenginleştirmesiyle taraflı tarafsız bütün kesimin dikkatini üzerine çekerken şimdi ise İlçeye Millet Bahçesi kazandırmak için kolları sıvadı. Şekeroba Mahallesi’ne kazandırılacak olan 400 dönümlük Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulunan Başkan Okumuş, buranın tamamlandığında bölgeye hitap edeceğini söyledi.

Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor Feyzettin Okumuş, Gece Gündüz Demeden Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

HEM İLÇEMİZE, HEM DE BÖLGE HALKINA HİTAP EDECEK

Millet Bahçesini bir yıl içerisinde tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Okumuş, “Türkoğlu ilçemizin Şekeroba Mahallesi’ne yaklaşık 400 dönümlük Millet Bahçesi çalışmalarına start verdik. Daha önce spor kompleksi kazandırdığımız bölgeye, yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, bay ve bayanlarımıza hizmet edecek taziye evi, bol bol oyun grupları ve fitness aletleri, 5 km yürüyüş ve bisiklet yollarının olduğu ve binlerce ağacın bulunacağı 400 dönümlük Millet bahçesi yapıyoruz. Projemiz tamamlandığında hem İlçemize, hem de bölge halkına hitap edecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim